Nog 21 dagen wachten...

Hoi Allemaal,

 

Nog 3 weken en dan is het eindelijk zo ver, ik stap in het vliegtuig naar Uganda! Ik heb er al helemaal zin in nu ik de blogs van de andere Worldmappers lees die nu in Uganda zitten. We hebben het reisprogramma ook al, en die is super tof!

Al het geld is bij elkaar gespaard/verzameld, en de reis is betaald. Nu komt het zo dichtbij, en ik kan me nog steeds niet voorstellen dat ik over 3 weken al in het vliegtuig zit. Maar ik heb er super veel zin in!

We hebben met de hele groep sweaters besteld met onze naam achterop en ´Uganda 2014´voorop. Ze zijn al afgeleverd en ze zien er super vet uit!

Ook heb ik gister met mama de allerlaatste spulletjes gekocht en alles ligt al klaar. Ik kan echt niet meer wachten!

Xx Lotte

 

(tijdens mijn reis houd ik mijn blog bij op: www.blog.worldmapping.nl)

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Lottejano
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.