Al een tijdje thuis

Ik ben alweer een tijdje terug uit Uganda en ik heb alleen maar mooie herinneringen. Het was fantastisch om daar te zijn en om de mensen daar te zien lachen en een steuntje in de rug te geven. Overal waar je keek zag je dat mensen blij waren je te zien. En als je bij een project was, was de waardering super groot. Ik ben blij dat ik deze reis gemaakt heb en ik hoop dat ik ooit nog eens terug mag gaan.

Follow the author: Lottejano
More contributions of WorldSupporter author: Lottejano
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]