Malawi Reünie 7-7-2014

Afgelopen woensdag zijn we weer eens met de hele groep bij elkaar gekomen. Natuurlijk kom ik iedereen nog wel tegen op school en het is nu wel erg veranderd. Zo begroet iedereen elkaar als ze iemand anders van de groep tegenkomen en is er toch wel een soort band ontstaan. Maar natuurlijk heeft iedereen ook weer zijn eigen vrienden en het leventje op school gaat gewoon weer verder. Dus hadden we bedacht om nog een met zn allen af te spreken om weer een lekker na te praten.

We hadden om half 5 met alle ouders afgesproken in een lokaal op school. Daar hebben we een presentatie met foto's gegeven en daarbij dingen van onze eigen belevenissen verteld. Het was heel leuk om alle ouders weer bij elkaar te zien maar wat nog het allerleukste was, was dat Tim, onze begeleider die meeging via worldmapping, er ook bij was. Na de presentatie hebben we alle begeleiders een pakketje van de wereldwinkel gegeven om ze te bedanken voor de bijzondere reis die we mochten maken. Als afsluiter van de middag kregen we nog even heel goed nieuws. We kregen een brief van de gemeente Zutphen waarin stond dat ze 6000 EURO!!!!! beschikbaar stellen om bij YODEP nieuwe klaslokalen en een kantoortje te bouwen. Dit was natuurlijk geweldig nieuws en iedereen was dan ook erg blij.

 

We namen afscheid van de ouders en gingen met zn allen naar het huis van suzanne (een van de meisjes die mee was). Daar hebben we gebarbecued maar vooral heel veel nagepraat. Het was een supergezellige avond. Rond een uur of 9 was het afgelopen. Iedereen moest namelijk weer heel snel naar huis om voetbal te kijken. Het was echt heel leuk om iedereen weer te zien en we hebben afgesproken om over een tijdje weer zo'n reunie te gaan organiseren. 

Follow the author: Sijtje de Leeuw
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Sijtje de Leeuw
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]