8 daagse challenge

Milleniumdoelen. Voor ik in aanraking kwam met wereldsupporter had ik er wel eens van gehoord maar kon ik niet zo uit m'n hoofd de 8 milleuniumdoelen op noemen. En eerlijk gezegd wist ik ook niet dat ze zo belangrijk waren. Maar door wereldsupporter ben ik even met mijn neus op de feiten gedrukt, alles is piekfijn uitgelegd en nu mag ik mee doen aan een challenge.

8 dagen in het teken zetten van de acht milleniumdoelen. Gisteren ben ik begonnen, begonnen met 'armoede en honger halveren.' Gisteren heb ik geen koekje, snoepje, ijsje, fruit of iets anders lekkers tussendoor gegeten (en natuurlijk moest ik dit niet gaan compenseren bij de maaltijden.) Het niet snoepen ga ik de acht dagen lang doen. Niet snoepen en hooguit 2 stukken fruit tussendoor.

Vandaag ben ik begonnen met een ander milleniumdoel, maar daarover morgen meer..

 

liefs, Dorieke

More contributions of WorldSupporter author: Doriekejvl
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]