Oktober.

Het is alweer oktober, dat betekent kortere dagen.. Want ja de wintertijd is er alweer. Aan de ene kant heel gezellig, aan de andere kant niet zo leuk. 's Ochtends in het donker naar de trein en 's middags/ 's avonds weer in het donker terug. Behalve deze periode, want de tentamenweek komt er weer aan. Dt betekent veel vrij maar ook veel leren.. En die motivatie heb ik niet altijd, mijn concentratie wil nog wel eens verslappen, na 1 aflevering van die leuke serie komt snel 2 en op den duur weet ik niet meer wat ik al wel en nog niet geleerd heb. 

Maar als het weer zo ver is dat ik totaal niet meer gemotiveerd ben probeer ik aan Pauline te denken. Pauline is een meisje uit Uganda waar ik de laatste dag een heel goed gesprek mee heb gehad. Ze vertelde me dat ze zo haar best deed op school, dat ze wilde presteren, want zij had tenminste de kans om onderwijs te volgen zoals zovelen in haar land dat niet hebben. Ze drukte me op het hart dat ik ook echt mijn best moest doen en dankbaar moet zijn dat ik naar school kan.

Nog steeds zie ik op tegen die tentamenweek, nog steeds vind ik die serie zo leuk maar ik weet heel goed dat Pauline gelijk heeft. Ik moet mijn best gaan doen en dat ga ik ook doen, ik ga die tentamenweek gewoon halen dankzij Pauline.

liefs!

Follow the author: Doriekejvl
More contributions of WorldSupporter author: Doriekejvl
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]