Uganda lessen

Yesss, deze meid heeft het HAVO-diploma in the pocket!! Na heeel wat weken gestress en na 2 lastige examenweken ben ik in één keer geslaagd! Woehoeeee! Dat betekent; heeel lang vakantie.. (: Mijn plan voor de vakantie is om een Uganda fotoboek te maken. Ik ga alle honderden foto's uitzoeken en een mooi fotoboek van maken om aan vrienden te laten zien (: Als ik de foto's weer zie komen toch wel echt de kriebels weer terug. Bij de diploma-uitreiking vertelde mijn mentor ook wat over mij (hij komt zelf uit Angola) en over mijn reis naar Uganda, wat hij helemaal leuk vond. En het Uganda-gebeuren is nog niet voorbij, want bij mij in de kerk help ik ook mee met de kinderdiensten. In de zomervakantie ga ik de Ugandalessen geven. De lessen die ik in Uganda heb gegeven, ga ik nu ook in Nederland uitvoeren. De kinderen in Uganda waren rond de 7 à 8 jaar en de kinderen in de kinderdienst zijn tussen de 4 en 6 jaar, maar ik denk dat de lessen qua stof wel goed te begrijpen is, omdat ze in Nederland beter ontwikkeld zijn in de creativiteit. Ik ga de kinderen hetzelfde verhaaltje vertellen en ze het knutselwerkje laten maken. Als het af is, laat ik foto's zien in Uganda, van de werkjes die de kinderen hebben gemaakt om zo de verschillen én de gelijkenissen te laten zien. Ik ben heel benieuwd naar de resultaten!

Follow the author: LeoniedeHaan
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: LeoniedeHaan
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]