Reunie

Een tijdje terug hebben we een reunie gehad met alle mensen die meegingen naar Uganda. We hebben samen gebbq't en het was hartstikke leuk om elkaar weer te spreken. Ook waren de eerste fotoboeken al klaar die we mochten bekijken. Eveline heeft in Uganda veel gefilmd en de film die ze hier van heeft gemaakt was ook al af! Het is super leuke film geworden. Zo krijgt mijn familie echt een goed beeld van de reis. Het was hartstikke gezellig en we kunnen het zeker nog eens doen!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Annouk
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.