Oude telefoons

Naast de oudpapier inzameling, waar ik eerder al over heb verteld, heb ik aan mensen gevraagd of zij oude telefoons hebben de ze niet meer gebruiken. In totaal hebben we ong. 63 telefoons bij elkaar gezameld. Deze kan je bij een aantal bedrijven inleveren tegen een vergoeding, wat ik dus heb gedaan. Het geld wat hiermee is opgehaald heb ik aan Be More gedoneerd.

Follow the author: Annouk
More contributions of WorldSupporter author: Annouk
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Ik heb ook een stapel oude

Ik heb ook een stapel oude mobieltjes uit de jaren '90 thuis liggen. Op het internet zijn er een aantal organisaties gevonden die oud mobieltjes aannemen maar een "Trium" wordt niet geaccepteerd. Dat vind ik heel jammer. Heb jij misschien nog meer tips of linkjes waar ik mijn Trium telefoon wel kwijt kan?

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1