Oude telefoons

Naast de oudpapier inzameling, waar ik eerder al over heb verteld, heb ik aan mensen gevraagd of zij oude telefoons hebben de ze niet meer gebruiken. In totaal hebben we ong. 63 telefoons bij elkaar gezameld. Deze kan je bij een aantal bedrijven inleveren tegen een vergoeding, wat ik dus heb gedaan. Het geld wat hiermee is opgehaald heb ik aan Be More gedoneerd.

Contributions, Comments & Kudos

Ik heb ook een stapel oude

Ik heb ook een stapel oude mobieltjes uit de jaren '90 thuis liggen. Op het internet zijn er een aantal organisaties gevonden die oud mobieltjes aannemen maar een "Trium" wordt niet geaccepteerd. Dat vind ik heel jammer. Heb jij misschien nog meer tips of linkjes waar ik mijn Trium telefoon wel kwijt kan?

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Annouk
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2 1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.