Vandaag: Landelijke Dag van de Duurzaamheid!

Vandaag vinden er in heel Nederland duizenden duurzame activiteiten plaats! De Dag van de Duurzaamheid is een initiatief van Urgenda, een actie-organisatie voor duurzaamheid en innovatie in Nederland. Na het succes van de drie voorgaande edities nodigt Urgenda particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden uit een duurzame activiteit te organiseren en aan te haken.

Een mooie dag dus om een Wereldsupporter CV aan te maken en in jouw blogs te laten zien wat jij doet aan duurzaamheid en anderen op te roepen ook duurzamer te leven!

Wil je tips hoe jij er vandaag een duurzame dag van kan maken? Ga dan naar http://www.dagvandeduurzaamheid.nl/1010/

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of JoHo Worldsupporter
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.