Vakantie.

Na een drukke periode met examens, een hoofd vol Uganda en stress is het nu al een poosje vakantie voor mij! Of ik geslaagd ben of niet, nu geniet ik maar volop van vakantie. Ik ben net terug van een midweekje zon, zee en strand met vriendinnen. 

 

Gek eigenlijk, dat ik zó van andere dingen geniet dan de kinderen in Uganda. Hier ben ik blij als de zon vol schijnt en ik niet naar school hoef. Ja, we leven echt in een andere wereld.

 

Dat ik een heel ander leven leef dan dat van mijn Afrikaanse leefstijdsgenoten ben ik me erg bewust van geworden sinds mijn reis. Of genieten van geen school verkeerd is? Nee, dat denk ik niet. Zolang we ons er maar van bewust zijn dat we gezegend zijn met ons leven ook met school!

 

Nu ga ik lekker in het zonnetje zitten met mijn Uganda reisdagboekje, want van die herinneringen geniet ik nog elke dag!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Doriekejvl
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.