Goed geheugen!

Sinds 4 weken vervang ik een aantal klassen wegens ziekte van een collega. Ik had de klassen nog niet eerder gehad. Tijdens een les over de Islamitische wereld, vroeg een leerling: 'U bent toch naar een Afrikaans land geweest'? Ik antwoordde natuurlijk met JA! En daar kwamen de vragen en kon ik mijzelf niet in toom houden om mijn enthousiaste verhalen te vertellen. Ik vroeg hoe hij dat wist. Hij had de schoolkrant en de site gezien waar ik mijn reisverhalen neer had gezet. 

Tijdens de les heb ik een paar filmpjes laten zien die ik tijdens mijn reis naar Ghana heb gemaakt. Hieronder kun je ze bekijken. Op een filmpje is te zien hoe Ghanese vrouwen water halen, op de andere hoe er brood wordt gemaakt. 

Erg leuk om bijna een jaar later nog enthousiaste reacties te krijgen (lees ook verrassende ontmoeting met een ouder!). Het heeft dus echt zin om je verhalen via meerdere kanalen te verspreiden. Het heeft in ieder geval meer invloed gehad dan ik dacht. 

 

media_not_available.png
Follow the author: anoukjacobs
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: anoukjacobs
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
media_not_available.png
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]