Energiestanden + zandlopertje

Ik ben overgestapt naar een andere energiemaatschappij. Als welkomstcadeau kreeg ik een spaarlamp (die gebruikte ik al), maar ook een zandlopertje voor in de douche. Je moet het zandlopertje omdraaien als je de kraan opendraait. Voordat al het zand is doorgelopen moet je weer klaar zijn! Als je je hieraan houdt, zul je €78 besparen! Maar het is natuurlijk ook milieuvriendelijk. De kids op school leer ik dat warm water verwarmd wordt door aardgas. Bij de verbranding komt Co2 vrij en dat zorgt weer voor het versterkt broeikaseffect met alle gevolgen van dien.

Ik probeerde het zandlopertje uit en dacht dat ik best snel moest douchen, maar ik had nog zeeën van tijd over! Maar ik heb natuurlijk de douche uitgezet toen ik klaar was! 

Daarnaast zit er een digitaal pakket bij de energieleverandcier. Je kunt elke maand je meterstanden doorgeven en zo zien wat je verbruikt. De eerste maand heb ik al ingevuld! Ook krijg je veel tips om minder water en gas te gebruiken. Goed voor de portomonnee en het milieu! 

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of anoukjacobs
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd