Terug in Nederland

Wij zijn nu al een tijdje weer terug in Nederland na een reis van 2 weken in Malawi. We gingen met 19 leerlingen, 3 leraren en 3 van de organisatie Worldmapping.
Vooraf had ik niet echt verwachtingen ervan, hoe het zou zijn. Maar ik had in mijn gedachte wel de foto's die je soms in kranten of tijdschriften ziet. Toen we daar waren aangekomen was het heel anders, je let niet meer op die beelden in je hoofd, maar maakt het zelf mee. Je ziet wat er om de foto gebeurt en maakt het ook echt mee; je ruikt het, je proeft het, je voelt het. Dat is zo'n geweldige ervaring! 

In Malawi hebben wij geholpen bij project, denk hierbij aan iets met kinderen doen, bijv. op een school of in de gemeenschap helpen. Het was heel leuk om die mensen daar in de gemeenschap te helpen met bijvoorbeeld iets te bouwen, omdat je het dan van een hele andere kant ziet. Flink gesjouwd, gelopen en gezweet, maar het was het meer dan waard.

Als ik nu foto's terug kijk van Malawi komt er echt weer een warme gloed. Het was daar zo leuk en mooi! En het was zo leuk om met die kinderen te spelen, omdat ze daar zo vrolijk van werden, ookal hadden we niet heel veel om mee te spelen, ze waren al blij met het minste. Dat is heel mooi om te zien. 
De mensen daar waren allemaal heel aardig en nu begrijp ik waarom ze Malawi zo noemen:

'Malawi the warm heart of Africa!'

Follow the author: Sophie Kooij
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Sophie Kooij
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]