Wereldsupporter Op Weg

Op weg

Bij deze foto bleef ik even stilstaan, toen ik hem zag. Ik vind het dat het mooi aangeeft wat een wereldsupporter doet, namelijk op weg zijn naar een betere wereld door elkaar te helpen. Bij dit soort foto's ga je (ik tenmiste) altijd even nadenken over wat het plaatje moet betekenen en wat jij ervan denkt. Ik vind dat dit plaatje wereldsupporter mooi bespiegeld.

http://www.viralini.com/wp-content/uploads/2014/10/viaje-solo.jpg

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Connect & Continue
Blog of Sophie Kooij
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
4