Zuid Amerika!!
Dag allemaal!
 
Het heeft even geduurd maar hier weer een nieuwe blog. Dit keer vanuit het mooie Zuid Amerika! 
Een continent waar ik mijn liefde voor reizen heb ontwikkeld en welke ik eindelijk wel 3,5 hele maanden mag beleven. Dit mooie continent heeft me inspiratie gegeven voor een nieuw idee voor een blog. Namelijk: de ECO-series. Ik hoop een paar blogs te kunnen schrijven over eco hostels, trips, lodges etc. In de landen waar ik reis/heb gereisd. Hopelijk inspireert dit andere mensen en stimuleer ik eco-tourisme. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! 
 
Liefs vanuit Argentinië! 
 
P.s vaak heb ik geen toegang tot een computer en niet overal is wifi waardoor ik niet altijd een blog kan schrijven en niet altijd een foto/plaatje kan uploaden maar ik hoop dat mijn woorden genoeg zijn. 
Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Renee
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.