Wat houdt me nu bezig?

Op dit moment zit een meisje dat ik ken in Uganda. Omdat ik haar voordat ze op reis ging veel heb verteld over wat ze kon verwachten en hoe mijn reis was, was ze erg gemotiveerd om vrijwilligerswerk te gaan doen in Uganda.

Ik heb haar heel veel verteld over mijn ervaringen en dit inspireerde haar weer om erg haar best te doen en ze kreeg erg veel zin om op reis te gaan, wat ik natuurlijk volkomen begrijpelijk vind, want de expeditie naar Uganda was helemaal geweldig!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of EsmeeJansen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.