Wat houdt me nu bezig?

Op dit moment zit een meisje dat ik ken in Uganda. Omdat ik haar voordat ze op reis ging veel heb verteld over wat ze kon verwachten en hoe mijn reis was, was ze erg gemotiveerd om vrijwilligerswerk te gaan doen in Uganda.

Ik heb haar heel veel verteld over mijn ervaringen en dit inspireerde haar weer om erg haar best te doen en ze kreeg erg veel zin om op reis te gaan, wat ik natuurlijk volkomen begrijpelijk vind, want de expeditie naar Uganda was helemaal geweldig!

Follow the author: EsmeeJansen
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: EsmeeJansen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]