mileniumdoelen in Uganda

bij de uitleg van wereldsupporter kregen we ook uitleg over de milleniumdoelen, in Uganda zelf heb ik er niet zo op gelet maar terugdenkend kan ik er wat over schrijven.

Wat me het meeste opviel was dat mensen gratis medicijnen konden krijgen in het staats ziekenhuis. Dit vond ik heel fijn om te horen en doet me geloven dat deze landen er echt iets aan doen om zijn inwoners te helpen. Ook zijn wij in uganda op bezoek geweest in een ziekenhuis dat werd gesponsord door een buitenlandse overheid, ik dacht dat het de chinese overheid was, dit vind ik mooi en goed. ik vind dat landen elkaar horen te steunen in de milenniumdoelen.

Ook viel het me op dat relatief veel meisjes naar school kunnen en mogen in Uganda, wat ik erg fijn vindt. dit betekent voor hen een gelijke kans. Wel kan er verder in Uganda veel verbetering komen. Het blijft een erg armoedig land dat alle steun kan gebruiken

Follow the author: Emma Hoogestijn
More contributions of WorldSupporter author: Emma Hoogestijn
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]