Website!

Gisterenavond hebben Fleur en ik weer een facebooksessie gehouden. En deze keer met veel resultaat: de site is af! We besloten de site meteen openbaar bekend te maken. Het was facebook-officieel. We gaan naar Thailand. 

Er is nog niets geboekt, betaald of afgesloten. We hebben afgesproken om eerst wat geld bij elkaar te zamelen en daarna pas de reis te gaan boeken. Zo hebben we altijd geld achter de hand voor verzekeringen, aanbetalingen en dat soort kosten. 

Op deze blog zal ik dus niet alleen verhalen gaan vertellen over Malawi 2013, maar ook over Thailand 2015. Het klinkt zo onwerkelijk. Volgend jaar ben ik nog niet eens 18 en heb ik Europa, Afrika en Azië gehad. Nog niet eens 18 en al twee keer alleen de wereld rond gereisd om vrijwilligerswerk te gaan. Hoe vet is dat?!

Ohja, en dan natuurlijk de URL van de site... www.takingoverthailand.weebly.com! Wat we nog nodig hebben is een foto van ons samen, maar die zal er binnenkort komen. En verder zullen we updates plaatsen over acties en dergelijken. Dus kom vooral een kijkje nemen en misschien heb je wel een (klein) bedrag over voor eerlijk vrijwilligerswerk!

Image
Follow the author: Jules
More contributions of WorldSupporter author: Jules
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]