Hoe was het?

De afgelopen dagen heb ik op school van bijna al mijn leraren & heel veel vrienden de vraag gekregen 'hoe was het in Malawi?' waarop ik dan elke keer weer opnieuw antwoord dat het 'super leuk' was 'echt fantastisch'. Daarna vertel ik wat ik heb gedaan, ik vertel over de mensen daar en over hun reactie's + de manier waarop zij in het leven staan.
Iedereen vind te verhalen helemaal te gek en ik heb van mijn afdelingsleider al de vraag gekregen of Kili en ik een presentatie willen geven over Malawi en over onze reis. Een andere lerares heeft gevraagd of we een stuk willen schrijven voorin de schoolkrant en misschien gaan we ook nog een keer een presentatie ergens anders geven.

Ik ben er in ieder geval druk mee bezig om zo veel mogelijk mensen te vertellen over de reis en over het land Malawi. Ik ben op het moment ook bezig met een stukje voor in de plaatselijke krant, dus ik hoop dat dat ook geplaatst wordt. In dit stukje ga ik ook iets zetten over dat ik me zal blijven inzetten voor de projecten waar ik ben geweest, door geld in te zamelen voor hen.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Riannedebruin
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0