Interview voor ministerie van Buitenlandse Zaken!

Jaaaaaa, ik heb weer even een leuk nieuwtje te melden!

Afgelopen week werd ik door Jetske (van Worldmapping) gemaild met daarin een vraag aan mij. Ik zal even uitleggen hoe het precies zat:

Jetske vertelde dat ze in de afgelopen editie van de Glamour stond met daarin een interview over vrijwilligerswerk en haar mede-organisatie Worldmapping. Nu had blijkbaar iemand van het ministerie van Buitenlandse Zaken dit artikel gelezen en was erg geïnteresseerd geraakt in het verhaal over Worldmapping. Zo nam deze mevrouw contact op met Jetske of ze ook een interview zou willen geven voor het personeelsmagazine (BZblad) van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Ze waren ook op zoek naar een jongere die al eens mee op reis was geweest en het leuk zou vinden om ook geïnterviewd te worden. Zo kwam Jetske dus met de vraag aan mij of ik dit leuk zou vinden om te doen. Wat denk je zelf, tuurlijk vind ik dat tof haha. Het interview gaat op 4 maart plaatsvinden dus ik ben benieuwd wat het wordt!

Ik word beroemd..! haha

Image
Follow the author: jorrickhendriks
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Wauw, wat een gave kans,

Wauw, wat een gave kans, Jorrick! Kunnen we het interview straks ook zien/horen?

Heee Elise komende maand

Heee Elise komende maand wordt het artikel geplaatst in het blad en dan zal ik het hier natuurlijk ook wel even melden! ik ben zelf ook erg benieuwd wat het gaat worden haha

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2