Trailer Film Vietnam

Helaas doet de link van de echte Vietnam film (die ik heb gemaakt voor vrijwillig wereldwijd) het niet altijd omdat dropbox er niet altijd zin in heeft. Persoonlijk vind ik mijn eigen veertig minuten durende film (waar heel veel filmuur/monteeruren/bloed/zweet en tranen in zit) op youtube zetten niet zo'n plezierig idee aangezien (helaas) niet iedereen vrijwilligerswerk kan waarderen. Maar hierbij een trailer van de film!! Hij staat op het kanaal van vrijwillig wereldwijd.

httppublic://blog/1005201_10151791425174341_1536751798_n-1_0.jpgwww.youtube.com/watch?v=oCfi7KeWM9Y

Als je de echte film wilt zien, kan dat als je naar de voorlichtingsdagen gaat van Vrijwillig Wereldwijd over Vietnam. In de film zie je precies op welke projecten je terecht komt, wat er van je verwacht wordt, hoe de omgeving is en waar je slaapt. Ideaal om er alvast een beeld bij te krijgen en om erachter te komen of vrijwilligerswerk (in Vietnam) wel iets voor jou is. Ik heb al heel veel lieve, leuke en enthousiaste reacties gehad op de film en de trailer, heel erg bedankt hiervoor!

Geniet ervan en als je meer van de film wilt zien, kom vrijwilligerswerk doen bij Vrijwillig Wereldwijd of wees geduldig met de dropbox link :D

Liefs!

Image
Follow the author: Renee
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]