Terug in Nederland en onze acties.

Ik heb echt een geweldige tijd gehad en dat wilde natuurlijk iedereen persoonlijk van mij horen. Heel veel mensen spreken je aan naar alle verhalen die je hebt te vertellen en alle foto's die je hebt gemaakt. Ik vond het echt heel leuk om mijn verhalen te delen met mijn vrienden.

Wanneer we thuis zijn gekomen, zijn we eerst een dag thuis gebleven om bij te komen van de lange reis. Na die dag zijn we weer naar school geweest, naar de sportclub en al onze dagelijkse bezigheden. Dit was best raar, in 2 dagen tijd zit je van een schooltje in Uganda waar ze net een schoolbord kunnen betalen en dan zit je op je eigen school waar iedereen de nieuwste telefoons heeft en dat de beamers in het klaslokaal hangen. Dit was best wel een raar iets hoe je ineens van het ene in het andere terechtkomt.

Voor de mensen die alles willen weten van onze ervaringen in Uganda hebben natuurlijk activiteiten georganiseerd. Zo hebben we op 21 januari een benefietdiner gehouden in een lokaal restaurant genaamd route 66. Dit was uiteraard heel lekker, maar hier hebben we ook een aantal presentaties gegeven over onze belevenissen en de projecten. We hebben donderdag 13 februari ook een presentatieavond, hier gaan we 2 uur vullen met een wisselend programma met muziek, presentaties, filmpjes, etc.

We hebben dus een aantal groepsacties en presentaties, maar iedereen gaat of langs zijn familie om alles te vertellen of geeft een presentatie bij zijn eigen sportclub. We doen dus genoeg om heel Veldhoven te laten weten wat we gedaan hebben in deze 2 weken en dat al het geld goed terecht is gekomen!

Content categories
More contributions of WorldSupporter author: lucr98
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]