MEDIA BERICHT

Mijn mama in en media bericht over de projecten waar wij vrijwilligerswerk hebben gedaan, zij gaat in September weer! en ik help haar met de media, onze internetsite, sponsoring en de voorbereidingen.

Warmerhuizense vertelt over vrijwilligerswerk in Vietnam
REGIO | 08 januari 2014 | reageer | Door de dichtbijredactie (Schager Weekblad)

SCHAGEN - Els Ligthart uit Warmenhuizen doet vrijwilligerswerk in Vietnam. Haar verhaal stond onlangs in het Schager Weekblad.

Drie jaar geleden had Els Ligthart uit Warmenhuizen een 'lijstje van dingen-nog-te-doen'. Daarop stond ook de wens om vrijwilligerswerk te gaan doen. Ze was op dat moment met dochter Renée op Bali en Lombok. Els (56), werkzaam op de afdeling Samenleving bij de gemeente Schagen, realiseerde haar wens uiteindelijk in Can Tho, een plaats in Zuid-Vietnam. In december bezochten Els en Renée opnieuw de diverse projecten waar zij actief zijn, om kinderen en mensen die zwaar in de verdrukking zitten te helpen. Dat levert schrijnende beelden op.

Op de foto draagt Els een drie weken jonge baby, besmet met HIV en het syndroom van Down. 'Dit kleine meisje is kansloos', aldus Els.

Kijk voor een impressie op www.elsenreneenaarvietnam.waarbenjij.nu Wie Els, Renée en de andere vrijwilligers wil helpen, kan een bedrag(je) storten.

bron: httppublic://blog/kanslozebabyinvietnam_1schagen_0.jpgwww.dichtbij.nl/noordkop/regionaal-nieuws/artikel/3316100/warmerhuizense-vertelt-over-vrijwilligerswerk-in-vietnam.aspx

Image
Follow the author: Renee
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]