Afsluiting zendingsproject Het Zuiderlicht

In augustus heb ik de aftrap gedaan van een zendingsproject op mijn oude stageschool.
Hier heb ik ook eerder over bericht.
Vanochtend mocht ik weer heen en deze keer om te horen hoeveel geld er is opgehaald en het symbolisch in ontvangst te nemen.
Met drie opblaasbare cijfers (0, 5, 4) werd door kinderen een bedrag gevormd van maar liefst €450,-! Hier ben ik als ex vrijwilligster van het Kindertehuis natuurlijk super blij mee en erg trots. De kinderen uit het Kindertehuis in Paramaribo kunnen in hun Paasvakantie lekker weg. Het is ze van harte gegund en uiteraard heb ik alle kinderen van Het Zuiderlicht in Dronten hartelijk bedankt voor hun inzet.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Alyssa
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.