Afsluiting zendingsproject Het Zuiderlicht

In augustus heb ik de aftrap gedaan van een zendingsproject op mijn oude stageschool.
Hier heb ik ook eerder over bericht.
Vanochtend mocht ik weer heen en deze keer om te horen hoeveel geld er is opgehaald en het symbolisch in ontvangst te nemen.
Met drie opblaasbare cijfers (0, 5, 4) werd door kinderen een bedrag gevormd van maar liefst €450,-! Hier ben ik als ex vrijwilligster van het Kindertehuis natuurlijk super blij mee en erg trots. De kinderen uit het Kindertehuis in Paramaribo kunnen in hun Paasvakantie lekker weg. Het is ze van harte gegund en uiteraard heb ik alle kinderen van Het Zuiderlicht in Dronten hartelijk bedankt voor hun inzet.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Alyssa
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd