Kleding achtergelaten

Ik heb gewerkt als vrijwilligster in een kindertehuis voor 3 maanden in Paramaribo (SU).
Na drie maanden vertrok ik naar Nederland. Voor ik weg ging heb ik kleding achter gelaten.
Twee van mijn huisgenoten hebben een project opgestart. Ze zijn naar het binnenland van Suriname gegaan en hebben de arme mensen daar kleding, eten en andere spullen gebracht. Inmiddels zijn mijn (ex) huisgenoten weer in Nederland. Van hen heb ik een foto toegestuurd gekregen waar zij op staan met een bewoner van het dorp. Deze bewoner heeft ''mijn'' jurkje aan wat ik achter gelaten heb. Mooi om te zien dat ik iemand blij kan maken. Deze mensen hebben niks en ik heb zo wat voor ze kunnen doen.

Content categories
Check all content related to:
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
536