Geld-inzamel-buddy

Een tijdje geleden ben ik gevraagd om geld-inzamel-buddy te worden bij Worldmapping. Natuurlijk vond ik dat leuk! Dit houdt in dat je gekoppeld wordt aan iemand die hulp nodig heeft bij het geld inzamelen. Jij bent dan dus zijn/haar buddy en hij/zij kan dan contact met jou opnemen.

Vandaag kreeg ik een mailtje dat ik aan iemand gekoppeld ben! Ik hoop dat ze snel contact opneemt met mij zodat ik haar al mijn tips kan geven.

To be continued hoop ik…

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Jules
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd