Mijn eerste indrukken weer terug in Nederland

Sinds ik terug in Nederland ben, heb ik sterk het idee dat ik nog lang niet genoeg heb gedaan. Ik zou super graag nog een keertje terug willen!
Voor mij is Uganda echt een levensles geweest door de ervaringen die ik heb meegemaakt in Uganda. Ik ben naar mijn idee zelfstandiger geworden en heb geleerd om alles om mee heen beter te waarderen. Je merkt in Uganda dat mensen kinderen hebben om mee te helpen met het werk en later voor de ouders te kunnen zorgen. Er wordt bijna geen liefde geschonken. Hierdoor ben ik nog meer gaan houden van mijn familie. Ik ben school meer gaan waarderen, na gezien te hebben dat er zo veel kinderen zijn die niet naar school willen en zo graag willen.
Als je uit school komt een warm thuis hebben, dat waardeer ik nog het meest!
Ik mis het feit dat ik niet meer in Uganda ben, helpende. Maar aan de andere kant vind ik het ook heel fijn om weer thuis te zijn.

Content categories
More contributions of WorldSupporter author: Naomi
Comments, Compliments & Kudos

Hey Naomi, had je voor

Hey Naomi, had je voor vertrek een MillenniumDoen toelage aangevraagd? Want dan kun je nog gaan sparen voor een nieuwe reis! Gaaf om te horen dat je het zo leuk heb gehad daar. Wie weet, misschien ooit nog een keertje langs gaan?

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1