ACTIVITEIT: Afrika Benefiet Feest

Hein-Jan, Sibel en ik een benefiet feest gegeven in ons huis om geld in te zamelen voor het weeshuis in Kenia, waar wij als wereldsupporters hebben gewerkt (Heart Children's Home). Het thema was Afrika en het huis was goed aangekleed!

Het feest was een gigantisch succes!! Wij hebben gedanst op Afrikaanse muziek, tropische drankjes geschonken en mensen kwamen verkleed als krijger, Masaai of olifant. Ook hebben wij onze ervaringen bij Heart en Kenya Xperience kunnen delen en verteld over het Wereldsupporter initiatief.

In totaal zijn een stuk of 85 mensen langs gekomen. Wij hebben zelfs een aantal Kenianen over de vloer gehad, die het concept wilden steunen.

Wij hebben uiteindelijk een fantastisch bedrag kunnen ophalen voor het weeshuis. Na aftrek van de beperkte uitgaven die er gedaan zijn, hebben wij dit overgehouden:
€660!!

Het geld is naar de organisatie van Heart overgemaakt. Ze waren ontzettend blij en zullen het geld gebruiken om eten te kopen voor het weeshuis. Alle 24 kinderen bij Heart zullen er dus profijt van hebben!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Mzungu Mike
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.