Afrika, een continent in beelden.

De koude dagen zijn weer aangebroken en het is weer kerst! Nu ik dit aan het schrijven ben realiseer ik mij ineens dat dit ook betekent dat het gewoon alweer 5 maanden geleden is dat ik heerlijk in Malawi zat! Wat gaat de tijd ongelofelijk snel soms. Bij kerst hoort natuurlijk een kerstboom in je huisje en onder die kerstboom hoort ook iets.. een cadeau! Een paar weken geleden zag ik op twitter een heel mooi fotoboek over Afrika voorbij komen en vroeg waar deze was gekocht omdat ik dit boek in mijn gedachte al onder de kerstboom zag liggen natuurlijk, hahaha. Ik hoorde dat hij bij de Wereldwinkel was gekocht en het echt een aanrader was.

Tja, nu heb ik jullie natuurlijk heel nieuwsgierig gemaakt en willen jullie vast weten wat er nu voor mij onder die kerstboom lag.....

Zit je goed want je geloofd dit nooooooooit! Onder de kerstboom lag een groot vierkant zwaar cadeautje en toen ik het uitpakte verscheen daar dit prachtige fotoboek: Afrika, een continent in beelden.

Nu kan ik heerlijk wegdromen bij het bekijken van deze prachtige beelden die door heel het continent Afrika zijn gemaakt en weten jullie waardoor het komt als ik voorlopig niet te bereiken ben.. hahaha.

Fijne 2e kerstdag nog!

Image
Follow the author: jorrickhendriks
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]