het is bijna zover......

Het is nog twee nachtjes slapen, en dan is het zover. Ik heb mijn tas al ingepakt en ben nu nog de laatste puntjes aan het afvinken. de spanning ligt bij mij al erg hoog. vandaag heb ik de laatste dingen aan mijn persoonlijke kluis toegevoegd. ik heb mijn reis agenda in orde gemaakt en alle papieren die ik nodig heb voor op reis.

De groep waarmee we gaan is echt super gezellig, het had niet beter kunnen zijn. Ook onze worldmapping begeleidster is super leuk en onze docenten zijn natuurlijk ook super. ik kan niet meer wachten ik ben gewoon apentrots dat ik dit mag meemaken en ga er het allerbeste van maken.

Ik heb er zoooo veel zin in, Uganda we komen eraan!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.