schaatsen verkocht voor kenia

Ik heb vorig jaar schaatsen gekregen van mijn tante, maar door mijn enkelblessure kon ik helaas de schaatsen niet gebruiken.... Toen dacht ik laat ik ze maar op marktplaats zetten, en het geld wat ik ervoor vang, doneren aan Kenia! Vrijdag avond kwam een man de schaatsen passen en die zei: ik neem ze mee. De afgesproken prijs was 80 euro, maar toen ik vertelde dat het geld naar Kenia zou gaan was hij ontzettend enthousiast en heeft er zelfs 100 euro van gemaakt. Dus ik heb weer 100 euro verdiend om te doneren aan Kenia, happy happy happy, want zij kunnen het zo ongelofelijk goed gebruiken!

Content categories
More contributions of WorldSupporter author: lotteinkenia
Comments, Compliments & Kudos

Kijk, om zo iets te horen

Kijk, om zo iets te horen doet me zo goed!! Thanks for making my day!

Hi Lotte

wie goed doet, goed komt!! Gaaf hoor dat je even lekker 100 euro hebt weten te verdienen en ook nog eens je verhaal hebt kunnen delen, daar doe je het uiteindelijk voor!

Liefs Cecile

Super leuke actie! Je zet in

Super leuke actie! Je zet in ieder geval mij aan om even op mijn zolder te gaan kijken en vervolgens onnodige spulleln te verkopen om een donatie te doen!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 3