Benefietdiner eXpress-Zo

Hoi!
Wauw! Wat was het leuk zeg, het benefietdiner bij eXpress-Zo in Westerhoven! Het was een supergezellige avond, en héél véél positieve reacties gehad! En ook niet geheel onbelangrijk........ het eten was ook lekker!
Er is ook veel geld mee opgehaald, wat natuurlijk ons hoofddoel was. Echt super fijn.

Nu staat er nog een benefietdiner op ons te wachten, nadat we naar Uganda zijn geweest. Dat is op 21 januari. We hebben dan heel veel verhalen en ervaringen die we allemaal willen delen...

Doei !

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of StanPortegies
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.