De eerste voorbereidingsdag van de Dorenweerd-leerlingen

Afgelopen zaterdag stond de eerste voorbereidingsdag op de planning van een groep van 20 leerlingen van het Dorenweerd College. Deze jongeren gaan in januari met Worldmapping op expeditie naar Malawi. Een aantal weken geleden zijn een paar groepsgenootjes en ik gevraagd of we deze jongeren wilden helpen in het beantwoorden van al hun vragen i.v.m. deze reis. Even later werden we toegevoegd aan hun Facebookgroep zodat ze in contact konden komen met ons 'Malawi-experts' zoals onze naam al gauw werd, haha. Wat deze leerlingen alleen nog niet wisten is dat ook wij, Josephine Marieke Jules Annelie en ik, naar hun eerste voorbereidingsdag zouden komen om ze nog meer te kunnen helpen in het beantwoorden van al hun vragen en daarnaast het vertellen van onze eigen ervaringen.

Toen wij in de middag aankwamen op het Dorenweerd College waren de leerlingen druk bezig met het in elkaar zetten van een presentatie die hun ouders ,later die dag, meer informatie zou gaan geven over het land Malawi. Ik weet nog goed dat dit ook een opdracht was die wij als groep op onze eerste voorbereidingsdag moesten doen en alles wat we hadden opgezocht die middag, later moesten presenteren aan onze ouders. Het was zo vet om te beseffen dat deze jongeren nu op hetzelfde punt stonden waar ik eerder dit jaar ook mee bezig was, nog niet wetend in wat voor mooi avontuur ik mij gestort had.

Het is ontzettend leuk om die positieve energie te zien die deze nieuwe Worldmappers hebben, en dat wij hier deze dag deel van uit mochten maken!

Image
Follow the author: jorrickhendriks
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Hey Jorrick, leuk om van je

Hey Jorrick, leuk om van je te horen! Goed om te zien dat jullie nog zo goed bezig zijn (les ook net het blogjes van Jules). Denk je dat jij ooit nog eens terug gaat naar Malawi?

Hey Dennis,

Hey Dennis,
Mijn antwoord daarop is simpel. JA.
Het liefste wat ik zou willen is ooit een keer terug te keren naar Malawi en dan samen met mijn moeder. Ook haar droom is om ooit een keer een reis te maken naar Afrika! Ik kijk er erg naar uit om haar voor te stellen aan Joy en Grace (mijn expeditieleiders van mijn reis)! Ik hoop dat het ooit zo ver komt!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2