geld inzamelen voor een nieuwe laptop voor mijn studie

ik heb geen geld voor een laptop maar heb hem wel nodig voor mijn studie.
kunt u me helpen?
kijk op deze site voor meer informatie over deze geld inzamelactie.
www.gofundme.com/5jembk

ik heb de laptop nodig voor mijn studie.
voor de programmeer studie is een goede laptop vereist maar ik heb er geen geld voor en mijn familie vind dat ik het zelf moet oplossen. daarom hebben we een soort van geld inzamelactie gemaakt waarbij mensen geld kunnen doneren zodat ik met mijn studie kan beginnen. er zijn al collectes geweest maar we kunnen niet bij iedereen langs.
mijn doel is 800 euro dit is echt het minimum en het zou fijn zijn als we wat meer inzamelen zodat ik echt een goede laptop kan kopen. elke bijdrage is welkom (zelfs de hele kleine donaties :D ) als je wilt doneren kan dat op deze site.
www.gofundme.com/5jembk

Image
Follow the author: tristan
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: tristan
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]