In de krant! ¨Eén uur bergafwaarts¨ en andere Ecuadoriaanse onwaarheden

Jaja, er is weer een maand voorbij dus weer een verhaal van me in de krant! ¨Eén uur bergafwaarts¨... deze keer, weer 8.100 versies van mijn blog verspreid :D (Benieuwd wat erin staat? Check ¨mijn blogposts¨)

Bovendien zag ik dat mijn blog op nellekereckers.waarbenjij.nu inmiddels 19.145 keer bekeken is! Ik weet niet wie er reclame heeft gemaakt, maar dat is zomaar 1.000 meer dan vorige maand...???

Mijn facebook-berichtjes met mijn verhalen op mijn eigen blog zorgen voor zeker 150 tot 200 views per verhaal (ik heb geen teller op mijn eigen website, dus ik weet niet zeker hoeveel meer), en er zijn 50 tot 160 mensen die de blogs op wereldwijzer.nl lezen. Op travelblog.org kwamen er tot nu toe 320 mensen kijken... en ik moet nog steeds mijn lonelyplanet blog updaten!!

Tot zover de statistieken :P, hopelijk kan die stijgende lijn de komende maanden doorgezet worden!

Iedereen ook hier bedankt voor alle support, en ik schrijf gewoon nog even doorrrrr ;) Groetjesss, Nel

Voor mijn project Imagine all the people werk ik in 2,5 jaar in verschillende landen als vrijwilliger en schrijf ik minstens elke maand een stukje over mijn ervaringen in verhaal-vorm. Op die manier wil ik proberen om mensen met elkaar in contact te brengen, om hun blikveld een beetje te verruimen zodat ze zich wat meer bewust worden van hun eigen positie in die wereld. Via verschillende media probeer ik zo de doelen van het project te bereiken: de wereld een beetje beter maken en anderen inspireren om op hun manier hetzelfde te doen.

Wil je meer weten over dit project (wat doe ik precies, waarom en hoe) wil je weten wie ik eigenlijk ben, of wil je me volgen (met álle foto´s bij mijn verhalen) kijk dan eens op: httpspublic://blog/forum_imagine_all_the_people_12_nov_2013_0.pngnellyontour.wordpress.com/ of vind project Imagine all the people op facebook. www.facebook.com/pages/Project-Imagine-all-the-people/210147532462086 Groetjes uit Ecuador!

Image
Follow the author: Nelly2012
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]