Grappig telefoontje

Laatst werd ik gebeld door een oud collega die mij graag wilde spreken over het vrijwilligerswerk. Ik wist totaal niet waarom, maar het leek mij leuk haar weer even te spreken. Zij heeft een colombiaanse vriend en samen zoeken ze een nieuwe uitdaging. Hen leek het fantastisch om iets met vrijwilligerswerk te doen in Colombia. Zij had mij nodig om mijn ervaringen te krijgen over mijn vrijwilligerswerk in Ghana. Ik heb met haar een tijd aan de telefoon gezeten en heb alle verhalen uit Ghana verteld. Ik heb alles verteld over de organisatie en hoe goed zij bepaalde dingen aanpakken. Met deze informatie werd zij erg geënthousiasmeerd en leek het haar leuk om eens bij een open dag te komen kijken. Dat heeft ze dus ook gedaan. Ze wil binnenkort nog eens langskomen in Zwolle om wat meer informatie te ontvangen in een gesprek in het echt i.p.v. via de telefoon. Ik ben erg benieuwd wat ik voor haar kan betekenen.

Follow the author: Tom Dokter
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Tom Dokter
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Goed om te horen man! Leuk om

Goed om te horen man! Leuk om te horen dat je andere mensen kan inspireren!

Hi Tom,

Altijd leuk om nieuwe vrijwilligers/reizigers op weg te kunnen helpen naar een nieuwe uitdaging. Hopelijk doen ze wat met jouw tips en ervaringen.

Groet,
Cristian

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2