3e infodag

Na een leuk dagje bij worldmapping in Utrecht. bedacht ik me ineens dat ik al veeeeel te lang geen blog heb geschreven.Dus bij deze:

vandaag was ik alweer voor de 3e keer aanwezig bij een worldmapping infodag. En wauw wat is het altijd toch ontzettend leuk om te vertellen over Uganda, thuis hebben ze inmiddels bijna alle verhalen al wel gehoord, en ik vind het zo heerlijk om mensen te inspireren. Toekomende worldmappers spreken die het grote avontuur ook aan willen gaan, en ouders wiens twijfels je weg kan nemen.

Na een worldmapping infodag, zit ik altijd weer voldaan in de trein, weer even helemaal terug in 'Afrikaanse' sferen, en met nog meer kriebels om weer eens terug te gaan.

Contributions

Blog of Jette Mes
Content
Statistics
2
Selected Categories
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Main Category
Support & Inspire
Language
Nederlands