3e infodag

Na een leuk dagje bij worldmapping in Utrecht. bedacht ik me ineens dat ik al veeeeel te lang geen blog heb geschreven.Dus bij deze:

vandaag was ik alweer voor de 3e keer aanwezig bij een worldmapping infodag. En wauw wat is het altijd toch ontzettend leuk om te vertellen over Uganda, thuis hebben ze inmiddels bijna alle verhalen al wel gehoord, en ik vind het zo heerlijk om mensen te inspireren. Toekomende worldmappers spreken die het grote avontuur ook aan willen gaan, en ouders wiens twijfels je weg kan nemen.

Na een worldmapping infodag, zit ik altijd weer voldaan in de trein, weer even helemaal terug in 'Afrikaanse' sferen, en met nog meer kriebels om weer eens terug te gaan.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Jette Mes
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd