Inspireren en informeren

Het is al weer een heel tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven, maar met Ghana ben ik nog steeds bezig. Ik spreek nog regelmatig mensen van het weeshuis via de telefoon of facebook, dan mis ik ze altijd nog even meer. Laatst had ik een gesprek met een ontzettend lieve jongen van het weeshuis, het was even stil en toen hoorde ik heel zacht 'I miss you Britt..' Dat soort momenten laten mij weer extra beseffen hoe graag ik er weer naar terug wil. Maar dat is alleen het gemis, aan de andere kant is het nog steeds heel leuk om mensen te kunnen vertellen over je verhaal. Zoals andere van jullie misschien ook wel mee maken, sommige mensen vragen alleen 'hoe was het?' Ja hoe moet je 5 maanden vol ervaringen daarop antwoorden, en soms heb je ook mensen die hierna verder er niet erg geinteresseerd meer in zijn. Daarentegen ontmoet ik ook mensen die juist onwijs geinteresseerd zijn en alles willen weten, heel erg leuk. Nu op mijn nieuwe studie heb ik al een meisje met mijn verhalen geinspireerd, zij wil deze zomer nu ook een aantal weken vrijwilligerswerk gaan doen! Ik praat er namelijk nog regelmatig over, bij kleine dingetjes ga ik het weer vergelijken. Gister had ik bijvoorbeeld een lekke band, bracht hem naar de fietsenmaker; 18 euro. En dat terwijl je hem in Ghana voor 0,20 cent kon laten maken bij een lieve fietsenmaker langs de kant van de weg, die een gezellig praatje met je ging houden. Tja wat een verschil nog af en toe. Morgen is de wereldwijzer vrijwilligersdag, zelf ben ik er 2 jaar geleden ook geweest, heel erg nuttig met allerlei informatie over verschillende organisaties. Als je dus nog van plan bent vrijwilligerswerk te gaan doen, kom vooral langs! Zelf ga ik er ook helpen, ben benieuwd en ik heb er zin in! Hier nog een leuk interview dat ik had gehad: http://www.wereldwijzer.nl/content.php?r=354-Interview-met-Britt-Voor-vijf-maanden-vrijwillig-in-Ghana

Follow the author: Britt
More contributions of WorldSupporter author: Britt
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]