Rick op reis
Date: 
01-10-2021 to 21-11-2021

Rick op reis, zijn grote droom

Rick is 15 en heeft nu 2 jaar leukemie. Twee jaar. Laat dat maar eens bezinken. Twee jaar grote zorgen, chemo, kilo's pillen en heel veel meer downs dan ups.

Eind oktober krijgt Rick zijn laatste chemo en start de volgende pittige periode. 

Rick wil ontzettend graag met zijn moeder en broer een mooie reis maken. Deze reis stond op de planning. Dit vooruitzicht gaf hem kracht en hoop. Helaas is dit aanbod  teruggetrokken. Maar hij kan nog zo hard een fijn vooruitzicht gebruiken.

Deze reis helpt hem om zich op te verheugen als het even tegenvalt. Een reis om naar toe te leven. Daarom zamelen we vanaf nu geld in om Rick, zijn moeder en broer alsnog een onvergetelijke reis te geven. Doe je mee? 

Denk bijvoorbeeld aan het doneren van het kopje koffie/tijdschrift op Schiphol (5 euro), een heerlijke driepersoonslunch in een Amerikaanse Diner (30 euro), cola met nachos in Santa Monica (20 euro), een hotelovernachting (100 euro) of een bijdrage aan een helicoptervlucht over de Grand Canyon (vrij in te vullen). Misschien een souvenir voor in Nederland, een ansichtkaart naar Nederland (3 euro) een gezellig ontbijt (25 euro) of een stukje autohuur. We koesteren alle bijdragen.

Doneer via de link. Heel veel dank! 

Follow the author: juliettekwee
Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
More contributions of WorldSupporter author: juliettekwee
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Date
01-10-2021 to 21-11-2021
Statistics
[totalcount] 1