Ontdek Beijing: Stage bij China Inside

Combistage China Inside en JoHo Nederland

Ben jij op zoek naar een stage en wil jij de snelle ontwikkeling van China van dichtbij ervaren? Dan is deze stage iets voor jou! China Inside en JoHo zijn op zoek naar een stagiair die kan meewerken in het JoHo Support Center China Inside in Beijing.

Je zult onder begeleiding komen van Monique Groeneveld, oprichter van China Inside. Zij woont al meer dan tien jaar in Beijing en heeft tijdens en na haar studie Chinese taal- en cultuur veel kennis opgedaan over de stad, de taal en de cultuur. Zij wil mensen op zoveel mogelijk manieren kennis laten maken met Beijing, door middel van o.a. fietstochten door de oude stadswijken, taalcursussen Chinees, een kookworkshop tot een betaalde baan als docent Engels.

Deze stage is mogelijk voor studenten van verschillende opleidingen. China Inside geeft je de mogelijkheid om specifieke taken uit te voeren die passen bij jouw opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van productontwikkeling, marketing strategieën of social media uitingen. In je vrije tijd kun je China ontdekken! Ontwikkel tijdens deze stage in het buitenland niet alleen je professionele vaardigheden, maar ook je persoonlijke en interculturele vaardigheden!

Wil jij liever niet de gehele periode in China doorbrengen? Dan is een combinatie met een stage bij JoHo in Den Haag eveneens mogelijk.

Interesse?
Neem even contact op met China Inside www.china-inside.org/over-ons/werken-stage

Follow the author: Internship Supporter
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
External Link
Supporting content
Magazine: Handige tips voor studie of stage in het buitenland!
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1 1