Brainstormsessie over ontwikkelingshulp
Date: 
26-09-2014

Het volgende bericht heb ik niet zelf geschreven

Hoi Allemaal!

In opdracht van Stichting Muses ben ik op dit moment bezig met een onderzoek naar de behoeftes van vrijwilligers die terugkomen in Nederland na vrijwilligerswerk gedaan te hebben in het buitenland.
Om de resultaten van dit onderzoek om te zetten in een actieplan organiseer ik samen met Stichting Muses een brainstormmiddag. Tijdens deze middag presenteer ik de uitkomst van het onderzoek en gaan we met zijn allen op zoek naar ideeën en middelen om de terugkomtraining waar nodig aan te passen of uit te breiden.
Om de brainstorm een succes te laten worden, probeer ik zoveel mogelijk mensen met verschillende ervaringen te bereiken.

Mocht je het dus leuk vinden om je ideeën over en ervaringen met vrijwilligerswerk in het buitenland en terugkomen in Nederland te delen tijdens een creatieve brainstorm dan nodig ik je van harte uit voor de Brainstormmiddag op vrijdag 26 september van 14.00 tot 17.00 op het kantoor van Stichting Muses.

In verband met de benodigde materialen zou ik graag voor 19 september horen of je er op vrijdag 26 September bij bent. Je kunt je aanmelden door te emailen naar alexandra@muses.nl

Alvast bedankt voor het lezen en wie weet tot snel!

Jammer genoeg heb ik precies op deze dag de voorbereiding van het evenement van stage (wat ook met ontwikkelingshulp te maken heeft). Maar wie gaat er wel?

 

Follow the author: jjjkindt
Content categories
Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
More contributions of WorldSupporter author: jjjkindt
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Date
26-09-2014
Statistics
[totalcount]