Het is bijna zover!!!

Nog 1 nachtje slapen en dan is het zover. Dan gaat het avontuur in Ghana beginnen. Mama en ik zijn druk met de voorbereidingen bezig. Vandaag nog de laatste spullen en dingetjes kopen. We mogen per persoon 2 koffers van 23 kilo meenemen. Wij vullen 2 koffers met spullen en kleding voor daar en 2 koffers voor onszelf. We hebben van veel mensen kleding, kinderkleding, potloden, schriftjes, tandpasta enz. gehad dus die koffers voor daar zitten helemaal vol :)

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of manondekool
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
8
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.