WorldSupporter profile of FloortjeKauffman
Image
Travel & Move: 
Helaas heb ik terwijl ik op vakantie was nog niet heel erg de mogelijkheid gehad tot wereldbijdrage.
Wel vind ik het altijd leuk om naar buitenlandse markten te gaan en daar allemaal buitenlandse spulletjes te kopen, die je in Nederland nooit vind. Ook geef ik vaak geld aan straatmuzikanten.
Experience & Leisure: 
Ik vind het altijd erg lekker om buitenlands eten te eten. Gelukkig zijn mijn ouders ook best creatief met koken en maken vaker gerechten uit het buitenland.
Learn & Develop: 
We hebben op de basisschool een keer met onze klas een goede doelen dag georganiseerd. We hebben toen allemaal sieraden gemaakt, maar ook dromenvangers en cupcakes.
Daarmee hebben we meer dan 400 euro opgehaald voor een manege speciaal voor gehandicapte kinderen. Dit zijn we daar later gaan brengen en kregen ook meteen een rondleiding. Het was heel leuk
Help & Change: 
Ik heb al vaker meegedaan aan de Unicef loop. Dit vond ik heel leuk om te doen. Ik koop ook wel vaker fairtrade chocolade.
Work & Initiate: 
Ik heb samen met mijn zus een tijdje een krantenwijk gehad. Dan mochten we altijd rond kerst langs de deuren gaan om fooi op te halen.
We hebben toen al het opgehaalde geld aan een de organisatie Toekomst voor Thomas gegeven. Thomas was een kind van een docent bij ons op school. Hij had een zeldzame vorm van kanker en moest voor behandeling naar Amerika. De behandeling werd wel vergoed maar het verblijf van hem en zijn gezin daar niet. Daarvoor haalde die organisatie geld op. We hebben toen onze fooi daar aan gegeven. Helaas is Thomas, ondanks de behandeling, toch overleden..
My Favorite Content

Nothing found.

Most Popular - Most Visited
My Latest Activity
Children of Africa

Ik vind dit een heel mooi filmpje. Het is echt geweldig om te zien hoe blij de kinderen daar ook zijn. Ondanks dat ze het niet zo goed hebben als ons. Ze kunnen zo lachen om kleine dingen en zijn ontzettend enthousiast als er gefilmd wordt. Daarom wilde ik dit filmpje even met jullie allemaal delen ...

Image

Ik heb een paar weken geleden de groep leren kennen waarmee ik komende zomervakantie naar Zuid-Afrika ga. Het was voor mij extra speciaal om mijn groep te leren kennen, omdat ik die dag ook voor het eerst mijn stiefzusje ontmoette. Via mijn moeder en haar nieuwe vriend is ze te weten gekomen dat wij...

Image

Ik heb dit jaar op de koningsmarkt gestaan. Hier heb ik samen met mijn zus en stiefzus wafels verkocht. Al het verdiende geld gaan we gebruiken voor de reis naar Zuid-Afrika die ik en mijn zus gaan maken. We hebben in totaal ruim 50 euro opgehaald! Het was ook heel gezellig om te doen :) Alleen wild...