Kennis maken!

Ik heb een paar weken geleden de groep leren kennen waarmee ik komende zomervakantie naar Zuid-Afrika ga. Het was voor mij extra speciaal om mijn groep te leren kennen, omdat ik die dag ook voor het eerst mijn stiefzusje ontmoette. Via mijn moeder en haar nieuwe vriend is ze te weten gekomen dat wij (mijn zus en ik) naar Zuid-Afrika gaan. Ze heeft zich toen ook aangemeld, en gelukkig kon ze met toch met onze groep mee omdat er een plekje vrij kwam.

Ik ging samen met mijn zusje naar de ontmoetingsdag, want we gaan ook samen de reis maken. We hadden met een paar mensen al afgesproken op het station en de rest leerde we kennen toen we bij de plaats zelf aankwamen. We hebben van allerlei dingen besproken en elkaar redelijk goed leren kennen. Ik vind het een erg leuke groep en ik weet zeker dat we een geweldige tijd gaan hebben samen!

Image
Follow the author: FloortjeKauffman
More contributions of WorldSupporter author: FloortjeKauffman
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]