Photo
Title: Verschrikkelijk nieuws
Verschrikkelijk nieuws

Verschrikkelijk nieuws

Media of AnneRoosma
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Supporting content
Verschrikkelijk nieuws

Verschrikkelijk nieuws

Hoi allemaal,

Een tijdje geleden kregen wij hier in te horen dat Malawi last had van storm. Ik heb een paar mensen van de lokale bevolking op facebook en las dat bij de helft van de mensen de huizen waren ingestord. Er zijn 170 mensen overleden en 100.000 mensen (waaronder de huispapa, waarbij we een maand in een huis hebben gewoond) zijn dakloos geworden. Ook het schooltje, waar we als vrijwilligers een maand aan hebben gewerkt is ingestord. Ik was geschokt en vond het verschrikkelijk. Een klein huisje is bijna alles wat die mensen hebben en nu zijn ze het kwijt. Ik voel me zo nutteloos hier, het liefst zou ik gelijk het vliegtuig instappen om daar heen te vliegen en te helpen.

Gelukkig heeft de organisatie Be-More (waarmee ik naar Malawi ben geweest) actie ondernomen en een speciale rekening voor Malawi gestart, waar ondertussen al veel geld is op gedoneerd! :)

Laatst hoorde ik dat mijn huispapa zijn huis alweer heeft opgebouwd en iedereen daar elkaar helpt en zo langzamerhand iedereens onderkomen weer opbouwd. Super initiatief! Want thuis hebben heeft iedereen recht op in de wereld!

More contributions of WorldSupporter author: AnneRoosma
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]