Photo
Title: Presentatie
Presentatie

Presentatie

Media of manel
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Supporting content
Presentatie

Presentatie

Hooi allemaal,

Met kerst heb ik een presentatie gedaan over wat ik allemaal gedaan, gezien, gehoord heb in Uganda. Ik heb ervoor gekozen om het met kerst te doen omdat dan de hele familie erbij zou zijn, vandaar de nette kleding. Dan hoefde ik niet apart nog iedereen een keer uit te nodigen. Ik heb mijn laptop met foto's en filmpjes erbij gepakt en ben alles gaan vertellen wat er op de foto's te zien was en hoe ik het heb ervaart. Het duurde wel even want ik ben nog ziek geweest in Uganda en heb zo ongelofelijk veel gezien. Iedereen vond het heel interessant om te horen en stelde zelf ook vragen. Iedereen wilde de foto's graag zien en soms drukte ik ze iets te snel weg omdat ik heel veel foto's heb van Uganda. Ik heb nog meer foto's maar die opent die niet op de laptop.
Veel informatie en foto's had ik al wel laten zien en verteld maar toch blijf je zien dat iedereen het leuk vind om het nog een keer te horen! Dat maakt het ook leuker om het te vertellen.

Ik vond het leuk om weer herinneringen op te halen en weer van alles te vertellen erover. Uganda blijft een geweldige en unieke ervaring voor mij!

More contributions of WorldSupporter author: manel
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]