" Aftellen" is begonnen

Wauw, wat gaat de tijd toch eigenlijk snel. Ik ben alweer over de helft van mijn reis. Volgende week vrijdag vlieg ik alweer naar huis. Voor mijn gevoel ben ik al een eeuwigheid een Ghana haha. Ben al gewend aan de vele mensen om me heen en de Ghanese manier van leven. Geleerd om geduld te hebben.

Gewend aan de warmte? Nee dat went eigenlijk niet echt, het blijft HEET!!! Maar ach, in Nederland zou ik blij zijn als ik even naar de zon kon... dus genieten we er maar van ;)

Waar ik minder van geniet is mijn verkoudheid. Ja dat lees je goed; ik ben gewoon verkouden terwijl het constant 30+ graden is! Ik hoest en nies en snotter al 6 dagen lang en voel me als een vaatdoek. Dus tijd om medicijnen te halen zodat ik hopelijk weer wat meer energie heb.

Deze week is alweer mijn laastste week in het ziekenhuis. Heb vandaag meegelopen op het lab en verder mijn tijd doorgebracht in de injection room. Die is toch echt wel het gezelligst. Genoeg tijd om met je collega's te kletsen en ervaringen uit te wisselen. Zo hadden we vandaag een gesprek over homoseksualiteit en dat in Nederland een man met een man kon trouwen en een vrouw met een vrouw. Daar stonden ze echt van te kijken! ' Dat kan echt niet! riepen ze allemaal. Om dan nog maar even niet te beginnen over hoe de seks dan moest. Dat was al he-le-maal NOT DONE hahah!

Ik ben benieuwd wat de rest van de week me nog gaat brengen in Kabsad.

Liefs,

Irene

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Wij zijn inderdaad iets meer

Wij zijn inderdaad iets meer 'open minded' wanneer het aankomt op homosexualiteit :P
Beterschap met je verkoudheid!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of iklaassen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
2 1
Selected Categories