SHARE THE JOY

Toen ik afgelopen februari aan mijn minor Global Development Issues ben begonnen, had ik nooit durven dromen dat het zo een succes zou worden.

Eerst een viertal maanden in Nederland, mij verdiepen in het ontwikkelingsvraagstuk, cultuur en interculturaliteit en rechtvaardigheid. Tenslotte afsluiten met een maatschappelijk stage in Vietnam en wat was het een prachttijd.

Zo een keuzes maken zijn altijd moeilijk, want er is zoveel te kiezen en zoveel te doen. Wat had ik destijds graag gewild dat iemand enthousiast zijn ervaringen met mij zou delen. Ik had echter al flink wat ervaring en ben op eigen houtje op onderzoek uitgegaan en bij het prachtige Vietnam uitgekomen.

Dat zou bij de volgende lichting studenten anders gaan, dat is iets wat ik me voorgenomen had. Daarom heb ik vorige week, samen met mijn reisgenootje, een heel inspirerende presentatie gegeven aan de huidige studenten. Niet alleen over onze ervaringen in Vietnam, maar ook waarom het ontwikkelingsvraagstuk zo belangrijk is en waarom je het met je eigen ogen moet zien om het vervolgens te kunnen delen. Ik ben dan ook apetrots om te kunnen vertellen dat de reacties lovend waren, ik heb mensen weten te overtuigen om zelf de kans te grijpen om verandering teweeg te gaan brengen.

Dus wees niet te verlegen, maar deel je verhalen, laat andere meegenieten;

'SHARE THE JOY'

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of cecilecremer
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
6
Selected Categories