Toch weer even terug in Malawi

O wat is het eigenlijk raar om te realiseren, een jaar geleden was ik gewoon in Malawi, met al die mooie mensen om me heen.. laatst weer heerlijk in mijn foto boek kunnen bladeren en zo kunnen genieten van alle mooie dingen die ik daar meegemaakt heb en alle goede gesprekken die ik daar, maar ook thuis heb gevoerd over Malawi. Mis het wel, maar tis goed om soms nog even terug te kunnen denken :)

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Veerle Veth
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1
Selected Categories