Presentaties op school en Fairtrade-dingetjes

Even een korte update, mijn decaan heeft met haar team gesproken over de presentaties die ik wil gaan geven. Een paar leraren waren al enthousiast, ik kan binnenkort gaan beginnen in een 3-gymnasiumklas. Nu heb ik het nog erg druk met de aankomende se-week dus mijn plan is om in de herfstvakantie een powerpoint in elkaar te zetten en hierna te beginnen met de presentaties. Verder staat nu vast dat het onderwerp van mijn profielwerkstuk 'Fairtrade' wordt én ik overweeg om komende zomer een Fairtrade-trip naar Colombia te gaan maken. Ik merk best wel dat ik tegenwoordig erg de neiging heb om biologische en Fairtrade-producten te kopen en dit dus ook meer doe. Dat beetje geld dat het meer kost kunnen jij en ik best missen.

Binnenkort meer! liefs, Marieke

Contributions, Comments & Kudos

Succes met je presentatie!!

Succes met je presentatie!! Je kunt ook Prezi gebruiken in plaats van Powerpoint. Ziet er supermooi uit!!

Colombia? Wow, nice! Succes

Colombia? Wow, nice! Succes met je presentatie.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of onbegrensde-dromen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2 2